Івано-Франківськ

З директором чи без буде у квітні Бурштинська центральна міська лікарня?

Завтра місцеві депутати підтримають або відхилять  кандидата, що пройшов конкурсне випробування.

81929049 167533877811724 1615342938101907456 n 1

Питання щодо призначення директора лікарні у Бурштині останнім часом  загострилось.

На думку Ростислава Бардашевського  – одного із претендентів на посаду, який брав участь у конкурсі, та члена конкурсної комісії Володимира Борисова, конкурсант Володимир Василик  не підтвердив 5- річний стаж роботи на керівній посаді, що було вимогою відбору. Тому, мовляв, рішення комісії щодо переможця є неправомірним.

Відповідно ж до законодавства, переможець конкурсу на заміщення директорської посади у ЦМЛ повинен стати директором до 10 квітня. Але попередньо остаточне рішення з цього кадрового питання має прийняти сесія міської ради.

Пленарне засідання має відбутися завтра, 27 березня. Але як поведуть себе місцеві обранці – є питання.

 «Ми не маємо ніяких судових оскаржень з цього питання, до мене як міського голови не поступало офіційної заяви щодо припинення роботи конкурсної комісії. Тому запрошую депутатів прийти на сесію і прийняти важливе для людей кадрове рішення. У цей складний час лікарня має мати директора», – сказала сьогодні міський голова Роксолана Джура під час прямого ефіру.

Нагадаємо, що 10 березня більшість балів на конкурсному відборі набрав лікар-стоматолог Володимир Василик – 56, у Ростислава Бардашевського – 51 бал.

Нинішній виконувач обов’язків головного лікаря ЦМЛ Сергій Сопільняк, який  очолює медичний заклад понад 20 років, готовий покинути пост.

Читайте також в ПІК:

Директором лікарні в Бурштині стане стоматолог

«Галич вибухово показав зуби», а вибухова хвиля вдарила по голові Роксолани Джури

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено