Івано-Франківськ

У Бурштині стоматолога наразі не допустили до директорського крісла (ФОТО)

Бурштинська центральна міська лікарня залишається без головного керівника.

Сьогодні депутати Бурштинської міської ради не підтримали питання про призначення лікаря-стоматолога Володимира Василика на посаду директора ЦМЛ. Уже на етапі прийняття проєкту рішення за основу було тільки 12 голосів «за».

У чому камінь спотикання? Як прозвучало у сесійній залі, звернувся до суду Ростислав Бардашевський. Він теж брав участь у конкурсі на посаду директора ЦМЛ. Набрав на п’ять голосів менше за переможця, але викрив порушення конституційних вимог щодо обов’язкової документації конкурсантів.

Йдеться про те, що пан Василик начебто не підтвердив, що має 5 років стажу на керівній посаді, і не декларував свої статки.

До речі, обидва претенденти на директорське місце є депутатами міськради. Два роки вони спільно боролися за реформування лікарні. Тепер між ними пробігла «чорна кішка» конкуренції. Це створило моральний дискомфорт між усіма обранцями. Їм не зручно розкриватися, на боці котрого із колег твої істинні симпатії у кадровому питанні.

Сьогодні на сесії, трансляцію якої відстежувала громада Бурштина, основним аргументом на користь невідкладного призначення пана Василика на посаду директора ЦМЛ була теза про те, що під час пандемії коронавірусу лікувальний заклад не може бути без головної відповідальної особи. На цьому наполягали міський голова та окремі депутати.

Але не всі обранці до цього дослухалась. Мабуть, хочуть дочекатися судового вердикту стосовно правомірності рішення конкурсної комісії про визначення переможця конкурсу.

Зазначимо, що перед початком пленарного засідання, при вході до сесійної зали, усім депутатам та запрошеним зміряли температуру, роздали захисні маски та запропонували продезінфікувати руки спеціальним гелем. Стосовно цих моментів депутати були одностайними.

Лікарнею продовжить керувати в.о. головного лікаря Сергій Сопільняк.
Читайте також:
З директором чи без буде у квітні Бурштинська центральна міська лікарня?

Burshtyn 3

Burshtyn 1

Burshtyn

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено