Івано-Франківськ

Уже 7 міст та районів Прикарпаття вражені коронавірусом

Наразі в Івано-Франківській області з початку пандемії виявили 92 підозри на Covid-19, у 24 осіб хвороба лабораторно підтверджена.

Про це повідомив сьогодні головний державний санітарний лікар області Руслан Савчук під час брифінгу в ОДА, повідомляє ПІК.

«Отримали 67 результатів лабораторних досліджень, з них 24, на жаль, – позитивні. 3 випадки – летальні, стосовно ще 8 хворих очікуємо результатів з референс-лабораторії Центру громадського здоров’я», – зазначив він.

На щастя, 43 випадки з підозрою на коронавірус, негативні.

Щодо ситуації з поширенням коронавірусу у містах та районах Прикарпаття, то в Івано-Франківську лабораторно підтверджено 9 хворих на Covid-19, у Тисменицькому районі – 4, Надвірнянському – 4, Снятинському – 4, Косівському -1, Калуському -1, у місті Болехові – 1. Підозри на коронавірус у двох мешканців Бурштина – не підтвердились.

В ОДА також зазначають, для лікування хворих у закладах охорони здоров’я області є 110 апаратів штучної вентиляції легень. З обласного бюджету виділено 700 тисяч гривень на запуск генератора кисневої станції.

Читайте також: В ОДА розказали як ховатимуть померлих від Covid-19

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено