Івано-Франківськ

Атовці Прикарпаття взяли на себе нову місію (ФОТО)

Провіант, який традиційно збирали на фронт, в умовах карантину розвозять одиноким людям.

У Бурштині за добру волонтерську справу сьогодні дякують громадській організації «Бурштинське міське об’єднання воїнів АТО», яку очолює учасник війни на сході України Володимир Кушнір.

atovtsi 2

atovtsi 1

«Члени організації закупили та разом з першим заступником міського голови Володимиром Гуликом розвезли 62 набори продуктів і товарів першої необхідності одиноким та потребуючим стороннього догляду мешканцям Бурштина», – йдеться у повідомленні міськради.

 

atovtsi

 

Таку ж турботу про «продовольчий кошик» самотніх стареньких та інвалідів проявляє волонтерський штаб воїнів АТО в Івано-Франківську.

До слова, днями головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко обговорив з онлайн-ритейлером ROZETKA алгоритм доставки продуктів харчування та побуту в умовах карантину. Йшлося про забезпечення замовлень, кількість яких щоденно збільшується.

У зв’язку зі зростанням кількості людей, які підхопили коронавірусну інфекцію, МОЗ України настійливо рекомендує людям максимально обмежити контакти з навколишнім світом і, зокрема, надати перевагу онлайн-замовленням на продукти.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено