Івано-Франківськ

До поліції Прикарпаття надійшло 88 повідомлень про порушення правил карантину

Покарання може досягти і 170 тисяч гривень

На Прикарпатті за дотриманням вимог карантину стежить 3 тисячі додаткових мобільних груп поліції, повідомляє ПІК.

golubosh

«Окрім основних нарядів поліції, залучених в системі єдиної дислокації області, створено 3 тисячі додаткових мобільних спільних груп, які здійснюють контроль за дотриманням встановлених карантинних обмежень. За минулу добу провели 480 перевірок підприємств, установ та організацій, за результатами яких складено 4 адміністративних протоколи за ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення», – сказав сьогодні на брифінгу в ОДА начальник управління поліції області Володимир Голобуш.

Він також зазначив, що серед порушників – магазини, які торгують товарами непродовольчої групи, заклади харчування, які працюють у звичному режимі, не реагуючи на зауваження, а також візовий центр консульства Польщі, на який ще раніше склали адмінпротокол.
До слова, із 88 повідомлень про ігнорування вимог карантину, у 50 випадках про це повідомили правоохоронцям жителі Івано-Франківська.
Нагадаємо, що Стаття 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення застосовується при порушенні правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України “Про захист населення від інфекційних хвороб”, іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами.
Покарання: штраф від 1 700 грн до 3 400 грн. Якщо правопорушення скоєно посадовою особою – від 34 000 до 170 000 грн.

Читайте також у ПІК:

З четверга в’їзд у місто тільки через контрольно-пропускні пункти

«Легальні» заробітчани зможуть довше залишатися у Польщі

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено