Івано-Франківськ

На Снятинщині побільшало підозр на коронавірус

Інфекція дісталася села Вовчківці

 

Про це сьогодні, 31 березня, повідомив під час онлайн-брифінгу в ОДА заступник директора департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадмістрації  Володимир Чемний, інформує ПІК.

«У Вовчківцях збільшилась кількість підозр на захворювання коронавірусом. Станом на 31 березня госпіталізовано 15 осіб. 7 з них знаходяться у Коломийській центральній районній лікарні, вони у стані середньої тяжкості. 8 осіб– перебувають в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. 5 пацієнтів мають встановлений діагноз», – зазначив Володимир Чемний.

Раніше в ОДА повідомляли про 8 підозр на захворювання Covid-19 у Вовчківцях. Діагноз підтвердився у однієї із мешканок  села.

Станом на 10 годину 31 березня в Україні було 549 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, з них в Івано-Франківській області підтверджено 45.

До слова, на Прикарпатті зараз перебуває більше 4 тисяч осіб, які прибули з-за кордону. 222 із них знаходяться на самоізоляції, у 270 період самоізоляції вже завершився.

Читайте також:

IMG 6292 1 1

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено