Івано-Франківськ

Вперше в історії Бурштина за очільника лікарні голосували просто неба

Частина депутатів на таку сесію просто не прийшла

4 1

31 березня, щоб запобігти коронавірусу у депутатському корпусі міста , 93-я позачергова сесія Бурштинської міськради відбулася просто неба – на подвір’ї школи у старій частині міста, повідомляє ПІК.
Обранці повторно розглянули питання про призначення професійного лікаря Володимира Василика на посаду директора центральної міської лікарні як переможця відповідного конкурсу.
Цього разу за пана Василика проголосувало 16 депутатів (у складі ради – 26). Один депутат був проти, 2 – утримались. Частина обранців, як і минулої п’ятниці, на сесію просто не прийшла.
Другий претендент на посаду директора Ростислав Бардашевський почувався вчора на «пленарному стоянні» доволі самотнім. Напередодні суди двох інстанцій відмовили йому у позовах щодо правомірності результатів конкурсу на зайняття посади директора КНП “Бурштинська центральна міська лікарня”.
Оскільки цей заклад є власністю міста, то сьогодні Бурштинський міський голова Роксолана Джура має підписати трудовий контракт Володимиром Василиком і він негайно приступить до виконання директорських обов’язків.

1 23 2

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено