Івано-Франківськ

У Коломиї судитимуть двох осіб, бо не сиділи вдома

До Коломийського міськрайонного суду надійшло 2 справи про порушення вимог самоізоляції.

Про це повідомили ПІК у пресслужбі суду.

Коломийські поліціянти встановили, що двоє осіб з міста Коломиї та Коломийського району, підписавши згоду на проведення самоізоляції, покинули встановлене місце перебування. Відтак, вони порушили постанову про запобігання подальшого занесення на територію України випадків коронавірусної хвороби COVID-19 від 21 березня 2020 року.

Поліціянти направили до суду адміністративні протоколи.

Слід нагадати, що в Україні від сьогодні почали діяти посилені карантинні заходи у зв’язку з поширенням коронавірусу.
Заборонено відвідувати спортивні та дитячі майданчики, відпочивати в парках, лісах, прибережних зонах (влаштовувати пікніки). Також не можна відвідувати установи, які надають соціальні послуги.
При виході з дому обов’язково мати при собі документи, що засвідчують особу, що підтверджують її громадянство або спеціальний статус.
Нові правила карантину забороняють “перебувати в громадських місцях без маски”. Однак поняття “громадські місця” – досить розмите і не виключено, що заплатити штраф доведеться за те, що йдеш без маски просто по вулиці.
Заборонено переміщатися групою понад дві особи (крім випадків супроводу дітей).
Крім того, дітям до 14 років забороняється перебувати в громадських місцях без батьків, а тим хто знаходиться в обсервації — самостійно залишати її.
Читайте також:
В ОДА повідомили, де стоятимуть блокпости

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено