Івано-Франківськ

Жінка з військової частини, яка померла від коронавірусу, була вільнонайманою

Всі контактні особи встановлені та ізольовані

З’ясувалося, що 43-річна жінка працювала у військовій частині кочегаром. Її госпіталізували у Надвірнянську районну лікарню 27 березня у важкому стані.

«Такий випадок мав місце в Делятині. Це не військовослужбовець, а вільнонаймана жінка. Зараз проводимо консультації з командуванням частини щодо дотримування в ній карантинних норм», – сказала вчора на брифінгу перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка.

Зразу вона (покійна, – ред.) потребувала апарату штучної вентиляції легень. Надавалася адекватна терапія, лікували по протоколах. На жаль шостого квітня вона померла. Всі контактні особи встановлені, військові вже ізольовані за інформацією керівництва частини. Перебувають в закладах охорони здоров’я, або в самоізоляції. У покійної ПЛР-дослідження зафіксувало тотальну вірусну зливну пневмонію у день її смерті”, – сказав заступник начальника Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Чемний сказав Чемний.

Нагадаємо, що вчора всі українські ЗМІ коментували цей факт, як перший летальний випадок від коронавірусної хвороби в Збройних силах України.

За даними Генштабу, станом на 7 квітня у ЗСУ виявили 4 випадки захворювання на COVID-19, з яких 1 летальний. Водночас, на самоізоляції перебувають 87 військових.


Читайте також у ПІК:
Українцям пояснили щодо обмежень на період карантину для людей віком від 60 років

Covid-19: перша втрата у Збройних Силах України

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено