Івано-Франківськ

Для медиків 33-х клінік Прикарпаття привезли 8 000 комплектів захисту

Захищеними будуть насамперед фахівці, які безпосередньо працюють із хворими на COVID-19.

В одному комплекті – медичний комбінезон, бахіли, медичний шолом, захисний екран для обличчя…

Drugyj kostyum

paket

Nachalstvo

Це чергова партія гуманітарної допомоги медикам Івано-Франківської області від Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) у партнерстві з Фондом Ріната Ахметова, повідомляє ПІК.

Серед чотирьох опорних лікарень області довгоочікуваний вантаж вже отримали: Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня, Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр, Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради.

Подію прокоментував голова правління ПУМБ Сергій Черненко:
«Івано-франківська область – серед тих, хто прийняв на себе перший та найскладніший удар у боротьбі з коронавірусом COVID-19. Сьогодні ми передали партію комплектів засобів персонального захисту лікарям Івано-Франківської області. Ми не припиняємо закликати інші підприємців долучатися до боротьби з епідемією та підтримати наших лікарів усіма можливими способами».

Нагадаємо, що минулого тижня від цього ж благодійного фонду і область надійшло 10 000 сертифікованих експрес-тестів. Сьогодні, дякуючи за благодійну допомогу, т.в.о. голови обланої державної адміністрації Віталій Федорів сказав:

«Ситуація у боротьбі з поширенням коронавірусу в нашій області залишається однією із найскладніших в державі. Сьогодні у нас 401 підтверджений випадок захворювання на COVID-19, за останню добу 4 летальних випадки. Тому питання індивідуального захисту медиків є надзвичайно важливим. Тож тішить той факт, що представники великого бізнесу відгукнулися на заклик Офісу Президента та передають допомогу, яка нам вкрай потрібна».

Читайте також у ПІК:

Проблеми з медикаментами для лікування Covid-19 на Прикарпатті немає

В Калуші визначили, хто і за скільки возитиме медиків до роботи

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено