Івано-Франківськ

Саакашвілі повертається в українську політику

Колишнього очільника Одеської області, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі можуть призначити віцепрем’єром із питань реформ.

Про це Саакашвілі повідомив на своїй Фейсбук-сторінці, інформує ПІК.

saakashvili

«Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віце-прем’єром уряду України з питань реформ. У мене також була дуже змістовна і корисна розмова з прем’єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов’язані з моєю можливою роботою в уряді.

Я представлю в Верховній раді свої пропозиції щодо необхідних змін як частину урядової програми уряду Шмигаля з конкретними напрацюваннями, які з’явилися у мене як поза межами України, так і в період моєї роботи в Україні, ґрунтуючись як на позитивному, так і на негативному досвіді», – пише Міхеіл Саакашвілі.

Призначення Саакашвілі Верховна Рада може розглянути вже у п’ятницю, хоч у порядку денному позачергового засідання немає кадрових питань.

Нагадуємо, 28 травня 2019 року президент Володимир Зеленський повернув колишньому президенту Грузії й екс-губернатору Одещини Міхеїлу Саакашвілі громадянство України.

Читайте також:

МЗС та посольство США розкритикували мера Франківська за заклик “запакувати та вивезти” ромів з міста

На 15% меншою стала ціна на газ в Україні

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено