Івано-Франківськ

З Італії повернулися 20 українських медиків, які допомагали боротися з COVID-19 в Пезаро та Урбіно

Усі вони пройдуть в Україні обов‘язкову двотижневу обсервацію.

Про це повідомила пресслужба МВС України, пише ПІК.

Обсервація буде проходити в одному із санаторіїв під Києвом. Перед вильотом додому наші лікарі пройшли тести на коронавірус, після прильоту їм виміряли температуру. Наразі всі здорові.

sak scaled

«Зараз в Україну повернулось 20 лікарів, які літали в Італію, провели там три тижні та допомагали своїм італійським колегам лікувати хворих на особливо небезпечну інфекційну хворобу – коронавірус. Вони отримали багато знань, навичок, які передадуть українським лікарям. В Італію літали 10 лікарів системи МОЗ та 10 представників системи охорони здоров‘я МВС», – зазначив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Українські медики здобули безцінний досвід лікування коронавірусу. Вони вивчали процес діагностики та лікування пацієнтів, ознайомились з протоколами лікування та ліками, які застосовуються в Італії, а також були присутні при хірургічних втручаннях.

Лікарі, які  повернулися з Італії вважають, що всі карантинні заходи – виправдані. В Італії, на жаль, вони були впроваджені із запізненням, що призвело до швидкого розповсюдження короннаврусу та до великих людських втрат.

Читайте також у ПІК:

Прикарпатські поліцейські перевіряють людей, які на самоізоляції (Відео)

Франківській лікарні потрібні чергові лікарі

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено