Івано-Франківськ

Пробіг пам’яті Романа Вірастюка перенесли на вересень (ФОТО)

Слідами Галицької Трансверсальної залізниці пробіг цьогоріч мав відбутися 12 травня.

zabig

Причиною змін стала ситуація в Україні та світі довкола масового зараження коронавірусом та оголошення карантину. Про це на офіційній сторінці пробігу у Фейсбук повідомив один з організаторів заходу, керівник ГО «Спортивно-просвітницький центр «Каменяр» (с.Нижнів Тлумацького району) Дмитро Романишин.

Крос протяжністю близько 10 км за маршрутом Клубівці – Остриня – Олешів – Антонівка – Нижнів і до Дністра відбудеться вдруге. Минулоріч участь у ньому взяли  46 спортсменів, з яких 9 дітей і пробігли 15 км (діти – 3).

virastyuk1

Почесним гостем на спортивному заході був відомий штовхальник ядра, олімпійський чемпіон, тодішній очільник Департаменту олімпійських видів спорту Міністерства молоді і спорту України, прикарпатець Роман Вірастюк. Він неодноразово відвідував Тлумаччину, влаштовував разом зі своїм зірковим братом, стронгменом Василем Вірастюком «Богатирські ігри».

 Цьогорічний пробіг влаштують у пам’ять про загиблих борців за волю України та знаменитого спортсмена, який рік тому захопився ідеєю щорічного кросу з метою популяризації здорового способу життя. На жаль, Роман помер після чергової операції на серці. 

Мар’яна Бодак.

На фото: Роман Вірастюк під час минулорічного пробігу з учасниками та організатором заходу

Читайте також у ПІК:

Прикарпатські футболісти допомагають у боротьбі з Covid-19

Екзотика по-тлумацьки: люди садять картоплю, а пан Богдан – картопляне дерево (фото)

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено