Івано-Франківськ

Івано-Франківський центральний ринок відновив роботу

Сектор продовольчих товарів ринку відновив роботу з дотриманням протиепідемічних вимог.

Про це повідомила адміністрація ринку, пише ПІК.

«Адміністрація Центрального ринку забезпечує комплекс профілактичних заходів щодо протидії поширення коронавірусної хвороби COVID-19, забезпечує контроль за дотриманням вимог та оперативне усунення порушень.

Відвідувачам на вході в ринок проводять температурний скринінг та вказують на необхідність перебувати в засобах індивідуального захисту. Людям, у яких є видимі ознаки респіраторного захворювання (підвищена температура, кашель, нежить та ін.), буде відмовлено в доступі на територію Центрального ринку та рекомендовано звернутися за медичною допомогою», – йдеться у повідомленні.

Слід нагадати, що учора Кабінет міністрів підтримав критерії, які розробили у Міністерстві охорони здоров’я та Мінекономіки. Це дозволило відновити роботу продовольчих ринків в умовах карантинних обмежень в Україні. За якими є умови для продавців — щонайменше 3 метри відстані між їхніми робочими місцями та наявність захисних екранів між продавцями й покупцями.

Також працівники ринку мають повідомляти відвідувачів про встановлені обмеження та про профілактику коронавірусу, а також вони мають контролювати виконання цих вимог і швидко усувати порушення.

Читайте також:

На Прикарпатті дозволять працювати продовольчим ринкам

Нацбанк дозволив українцям самостійно обирати банк для отримання зарплати

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено