Івано-Франківськ

Благодійний фонд «Покуття» привіз для прикарпатських лікарень дві вантажні машини допомоги

Все це для медичних закладів та лікарів.

96277030 265661431482004 1298876781226360832 n

Нещодавно до Івано-Франківського обласного аптечного складу привезли десятки ящиків з рукавицями, респіраторними масками, одноразовими масками, захисними комбінезонами та щітками.  Насамперед це засоби для опорних медустанов, що приймають хворих.

Добру справу зініціював народний депутат Андрій Іванчук, який ще на початку пандемії спрямував діяльність благодійного фонду «Покуття» на допомогу області.

Зустрічав такий цінний вантаж для Прикарпаття очільник області Віталій Федорів.

«Держава піклується про безпеку медичних працівників, про що свідчать необхідні поступлення засобів захисту. Наша область мала належну підтримку з боку Президента України, Уряду, народних депутатів та волонтерів. Сьогодні ми отримуємо допомогу від благодійного фонду «Покуття», за ініціативи народного депутата України Андрія Іванчука. Ці засоби індивідуального захисту дуже потрібні прикарпатським медичним закладам», – сказав він.

Усі  засоби, що вчора отримали, перейдуть на Івано-Франківський обласний фтизіоцентр та інфекційну лікарню. А в цілому Фонд доставить медичні товари у 30 різних лікарень Прикарпаття.

Голова правління Фонду «Покуття» Уляна Мандрусяк  сказала:

«Хоча фонд існує з 2015 року, ця акція стала наймасштабнішою. В перші дні поширення епідемії фонд опікувався Коломийським та Городенківським районом, та забезпечував лікарні респіраторними масками. А для всієї області виділив необхідну кількість розчину для дизінфекції населених пунктів».

На днях учасники Фонду роздаватимуть допомогу і в районах.

Нагадаємо, що Івано-Франківська область одна із найбільш постраждалих обастей України. Наразі виявили коронавірус у 1055 людей, а підозру на захворювання має 3624 людини.

Читайте також:

На Івано-Франківщину приїхала чергова допомога для медиків(ФОТО)

Безкоштовно та анонімно: в Україні запрацювала психологічна допомога на час пандемії

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено