Івано-Франківськ

З вівторка у Городенці запрацюють всі магазини та ринок

Таке рішення сьогодні прийняв виконком Городенківської міської ради.

За рішенням виконкому, карантин в Городенці продовжено до 22 травня. Проте, з 11 травня будуть деякі послаблення. Рішення міської влади повністю відповідають постанові Кабміну від 4 травня.

Відтак, з 11 травня в Городенці можна буде відвідувати парки, сквери та місця для відпочинку. Але слід нагадати, що на вулиці можна перебувати групою не більше двох осіб та виключно в масках. Також слід мати з собою документи, що посвідчують особу.

З 11 травня свою роботу можуть відновити магазини, що торгують непродовольчими товарами. Запрацює і ринок. А також і перукарні, салони краси та заклади побутового обслуговування населення міста. При цьому обов’язковими вимогами залишаються  дезінфекція, а також використання захисних масок. А персонал має бути забезпечений захистом обличчя, очей і рук.

От щодо закладів громадського харчування, то зараз вони можуть працювати, лише здійснюючи доставку клієнтам. Проте з 11 травня можна буде торгувати на винос. А також буде дозволено обслуговування клієнтів на відкритих майданчиках просто неба, при цьому відстань між столами має бути не менше 1,5 метра, а за столом може одночасно перебувати не більше двох осіб (Без урахування дітей до 14 років).

З 11 травня також дозволена діяльність адвокатів, нотаріусів та стоматологів.

Проте, під забороною залишаються масові зібрання та громадський транспорт. Також не працюватимуть заклади освіти.

Читайте також:

Коронавірус на Городенківщині: 24 хворих та один летальний випадок

Став відомий розподіл сіл в ОТГ на Городенківщині

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено