Івано-Франківськ

Тільки одна область в Україні – Полтавська – сплатила медикам підвищені на 300% заробітні плати за березень

На Полтавщині кожному медпрацівнику виплатили близько 21 тисячі гривень.

img2189 5eb91739199a3

Про це очільник МОЗ Максим Степанов сказав 11 травня під час  виїзного брифінгу у Полтаві, куди прибув з робочим візитом, йдеться у повідомленні МОЗ у Фейсбук, повідомляє ПІК.

Станом на 11 травня Полтавська область є єдиною областю, яка сплатила у повному обсязі підвищені на 300% заробітні плати за березень 2020 року працівникам закладів охорони здоров’я, що працювали з хворими на COVID-19 (близько 21 тисячі гривень кожному медпрацівнику).

Міністр підкреслив, що торік з 1 квітня Полтавська область працювала у пілотному проекті, в якому було запроваджено принцип сплати державою медичної послуги (за конкретний пролікований випадок).

“Цей проект був розроблений для комфортного переходу реформування медицини другої та третьої ланки і відрізняється від реформи, запровадженої з 1 квітня 2020 року по всій країні”, – сказав Максим Степанов.

Міністр Максимов має відвідати у Полтаві обласну клінічну лікарню, станціюЕкстреної медицини та медицини катастроф, а також Хорольську центральну районну лікарню.

Читайте також:

“В областях все наплутали”, – міністр Степанов про 300% надбавки лікарям

Чи будуть “кадрові рішення” в Івано-Франківській області за недоплати медикам?

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено