Івано-Франківськ

14 травня Прикарпатський університет святкує 80-річний ювілей

Святування Дня університету відбуватиметься в режимі-онлайн.

Про це повідомляють на сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, пише ПІК.

Святкування розпочнеться о 10 ранку з онлайн-марафону  «80 років ПНУ. Святкуємо разом!» .Темп всім онлайн-марафонцям задаватиме ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда. Рівно о 10.00 ректор привітає всіх учасників та гостей марафону «80 років ПНУ. Святкуємо разом!», а Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Владика Володимир Війтишин та Митрополит Івано-Франківський і Галицький ПЦУ Іоасаф благословлять університет.

Далі у програмі заплановано чимало онлайн-зустрічей з дуже цікавими та несподіваними гостями. Їх включення будуть перемежовуватися концертними номерами у виконанні артистів – студентів та випускників Прикарпатського університету та відеопривітаннями. Свої креативні відео онлайн-подарунки обіцяли подарувати рідному університету голови студентського сенату, студентського профкому та студенти.

Серед запланованих святкових заходів для студентів та абітурієнтів – о 12 годині 14 травня стартує флешмоб «Lynx Party». Для участі у флешмобі треба намалювати на щоці талісман університету Карпатську рись, зробити селфі та розмістити фото у соцмережах із хештегом #80PNU_ lynxparty.

У мережі Instagram 14 травня з 13 до 14 години відбудеться вікторина «Цікавинки про Прикарпатський університет». Переможець отримає футболку із логотипом або талісманом університету!

Трансляція на офіційній сторінці у ФБ https://www.facebook.com/PNUVS/.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено