Івано-Франківськ

Як на Прикарпатті готелі допомогли медикам

Готельєри Яремчанщини зібрали близько 100 тисяч гривень для Яремчанської лікарні.

Про це повідомляє Гірський кур’єр, пише ПІК.

До збору коштів долучилися близько двадцяти готелів та садиб – членів професійної Асоціації. Суми внесків були різні: від тисячі до десяти тисяч гривень. Загалом зібрали близько 100 тисяч гривень для Яремчанської лікарні.

“Почувши заклик жительки Татарова Наталі Кульчицької про збір коштів на апарат ШВЛ, ми з родиною прийняли одностайне рішення долучитися до збору коштів на апарат, а також допомогти медикам в придбанні засобів індивідуального захисту. Розуміючи, що апарат ШВЛ коштує чималих грошей, а зібрати їх потрібно якомога швидше, я звернувся до готельєрів – членів Асоціації з проханням приєднатися до акції. Вони підтримали ініціативу, долучилися до збору коштів і в результаті ми зібрали близько ста тисяч гривень”, – розповідає співзасновник Асоціації готельєрів та власників садиб Яремчанщини  Андрій Дзвінчук.

Загалом, на допомогу медпрацівникам волонтери Яремчанщини зібрали близько трьохсот шестидесяти тисяч гривень. Частину коштів (198 тисяч гривень)  вже витратили на облаштування кисневої системи в трьох палатах терапевтичного відділення Яремчанської центральної міської лікарні та придбання великої кількості засобів індивідуального захисту для медиків.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено