Івано-Франківськ

Олег Ляшко притих в політиці і народив голосистого сина

Вже другу добу світською ТОП-новиною в Україні залишається велика подія в родині 47-літного екс-нардепа, політика з вилами Олега Ляшка.

Про неймовірне щастя він написав на своїй сторінці у Facebook, пише ПІК.

imgonline com ua 2to1 o5a5kefsyjhLyashko ta vagitna druzhyna

Народила сина Росіта Сайранен – 50-літня дружина пана Олега, з якою він живе двадцять років. Офіційно ж вони одружилися  в червні 2018 -го. Відомо, що подружжя виховує доньку Владиславу. Частина публіки вважає, що це їх спільна дитина, інша дотримується думки, що Владислава  донька Росіти  від першого шлюбу. До слова, за темпераментом дівчина дуже схожа на Олега Валерійовича.

screenshot48

“Народився син! Дякую Богу і дружині за найбільше щастя на світі! Щиро дякую нашим найкращим медпрацівникам пологового будинку”, — написав Ляшко.

Наразі пан Олег не додає новин на кшталт ваги та росту малюка, Не пише й де саме народжувала дружина. У мережі тим часом гуляють запитання, чому так довго родина йшла до повторних родів, як перенесла вагітність уже в “недівочому віці” матуся Росіта?..
А щоб не було запитань, чи справді вона виносила дитя, сам політик завбачило розмістив недавно у мережі фото вагітної дружини на прогулянці з собаками. Сьогодні, мабуть, з нагоди події, Олег Ляшко оновив свою основну світлину у фейсбуці.

Читайте також:

На Прикарпатті народилось більше хлопчиків, ніж дівчаток

Чому та як розповідати дітям про секс. Поради франківського сексолога

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено