Івано-Франківськ

На Прикарпатті від початку року виявили понад тисячу нетверезих водіїв

Від початку року поліцейські Івано-Франківщини задокументували 1326 випадків керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції, передає ПІК.

Однією із найпоширеніших причин правопорушень на дорогах є керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Часто це стає причиною дорожньо-транспортних пригод.

Задля посилення безпеки учасників дорожнього руху правоохоронці Івано-Франківщини постійно проводять заходи, спрямовані на те, аби водії розуміли причини та наслідки керування автомобілем напідпитку.

Лише за минулу добу поліцейські на дорогах Прикарпаття виявили 10 нетверезих водіїв. Загалом від початку 2020 року групи реагування патрульної поліції ГУНП в області та Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області задокументували 1326 випадків керування транспортними засобами в стані сп’яніння.

З вини водіїв, які знаходились у напідпитку, з початку року сталося 26 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 2 людей загинули, а 34 – травмувалися.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до водіїв не сідати за кермо у стані сп’яніння і не зловживати спиртними напоями, бо через це виникають конфлікти, які інколи призводять до непоправних наслідків.

Ми в Telegram

Читайте також:

Водій, який влаштував аварію в Яремче, був напідпитку

На Прикарпатті нетверезий водій хотів заплатити поліцейським

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено