Івано-Франківськ

Перші відправки молодого поповнення у війська можуть відбутися 15 червня

Кожен призовник-2020 пройде тестування на коронавірус.

Про це інформує на своїй сторінці у Фейсбук Івано-Франківський обласний комісаріат, пише ПІК.

thumb newsDocument 564x376 88f9pryzov

У зв’язку із карантинними заходами в Україні строки проведення весняного призову до війська були перенесені. Тепер, за попередніми планами, перші відправки у війська молодого поповнення планують з 15 червня.

Начальник відділу комплектування рядовим, сержантським складом та призову управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ підполковник Микола Качаненко зазаначає:

“Відповідно до Указу Президента України заходи призову тривають протягом травня-липня. Але у зв’язку з карантином нині проводять лише ті заходи, що не потребують виклику призовників до військових комісаріатів. Тобто, це робота з документами”.

Попри те, за його словами, змін у кількості призовників не планують. Державним бюджетом передбачені кошти на цей призов, їх обсяг також визначений розпорядженням Кабміну.

“Для призовників проводитимуть обсервацію. Але все залежить від карантинних заходів, які будуть встановлені для відправки у війська. Термін обсервації – 14 днів. Військовослужбовці строкової служби так само будуть забезпечені засобами захисту дихальних шляхів, антисептиками тощо. І кожен призовник обов’язково проходитиме тестування на коронавірус”, − повідомив Микола Качаненко.

Читайте також:

Призов юнаків в армію скасували на період карантину

У Франківську з 25 травня відновлять повноцінний рух громадського транспорту

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено