Івано-Франківськ

Область спрямує ще 90 мільйонів на підтримку реформованих медичних закладів

Таке рішення прийняли на засіданні 35-ї сесії обласної ради за підтримки 62 прикарпатських обранців.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна рада, пише ПІК.

005

Обласна рада затвердила Програму розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради.

Як доповіла на сесії в. о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ірина Кобельська, для реформованих закладів охорони здоров’я на 2020 рік з державного бюджету передбачено близько 120 мільйонів гривень, а з обласного планується спрямувати 90 мільйонів гривень.

“В умовах переходу на нові умови фінансування, для забезпечення повноцінного функціонування комунальних некомерційних підприємств необхідні кошти для придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю, медикаментів та перев’язувальних матеріалів, оплати послуг, у тому числі комунальних та інше. Прийняття Програми створює правові засади для запровадження фінансування заходів Програми за рахунок обласного бюджету“, – йдеться у паспорті Програми.

Відзначимо, що в основному Програма спрямована на вирішення проблем фінансового характеру – недостатній рівень фінансового забезпечення місцевих бюджетів коштами , зокрема, на поповнення матеріально-технічної бази та інших поточних видатків.

Приєднуйтесь до нас у  Telegram

Читайте також:

Віталій Федорів: Донорство допомагає медикам рятувати людські життя і здоров’я

У Франківську померла старша медсестра дитячої лікарні

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено