Івано-Франківськ

Юний астроном-математик з Калуша отримає чергову премію

На рахунку Юрія Стасюка - перемоги всеукраїнського рівня з астрономії, астрофізики, математики, інформатики та польської мови.

В Калуші вже втретє присудили премію імені Дмитра Бахматюка – колишнього директора Калуської гімназії, Заслуженого працівника освіти України.

Про це повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

jhhh  large

“Серед двох кандидатів на присудження премії для випускника закладу загальної середньої освіти лавреатом став учень 11 класу Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка Стасюк Юрій Володимирович, який впродовж трьох останніх навчальних років здобув перемоги у Міжнародній олімпіаді з астрономії; прикінцевому етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з астрономії, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секції астрономії та астрофізики”, – повідомляє Калуська міська рада в інформації про засідання комісії з присудження премії.

Також зазначають, що хлопець перемагав  у Всеукраїнській студентській олімпіаді з астрономії та астрофізики, 8 перемог у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіад з астрономії (І місце), з математики, інформатики (ІІ місце), фізики (ІІ місце, ІІІ місце), конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України з польської мови.

Юрій – учасник проєкту «Школа успіху. Калуш». Він активний у вирішенні актуальних громадянських, екологічних проблем суспільства. Багато працює особисто, залучає друзів, родину та громаду міста до спільної роботи.

Читайте також:

У Калуші презентували проєкт відновлення міської ратуші

На Прикарпатті дві резонансних ДТП: у Голині та Микуличині (ФОТО)

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено