Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 8-14 червня

Зберігайте дипломатичність у відносинах із колегами, усвідомлено підходьте до вирішення конфліктних ситуацій.

dlWyc8adG6tN7kARL3Pcr8zq2lMpaSEZ

ОВЕН Вам потрібно більше часу, щоб обдумати і засвоїти інформацію. Відчуваєте, що виникає необхідність шукати різні шляхи, щоб знайти підхід до інших людей. Можуть виникати складнощі у взаєминах з ближнім оточенням, з братами і сестрами.

Завдяки своїй внутрішній силі ви здатні не реагувати на провокації і спокійно сприймати те, що відбувається. Радійте змінам у вашому безпосередньому оточенні,  але це буде залежати від ваших попередніх дій.

ТЕЛЕЦЬ Тиждень трансформації і перетворень в партнерстві. Ви заново даєте оцінку тим відносинам, в яких перебуваєте, і тим речам, які певний час представляли для вас велику цінність. З’являється багато турбот у сфері фінансів. Позики, кредити, виплати за депозитами, питання бізнесу, зав’язаного на загальному капіталі, завдають багато хвилювань і турбот.

Якщо ви планували духовну роботу — час настав. Можливі події з різних сфер, які дадуть в результаті серйозні і глибокі зміни.

БЛИЗНЯТА Справи у роботі вирішуються повільно, але не варто переживати з приводу відсутності прогресу. Нехай все йде своєю чергою.  Спокійно закінчуйте старі справи і дивіться в майбутнє з упевненістю. Спирайтеся на партнерів – в хорошій компанії ви швидко прийдете до успіху.

Стан справ в грошовому плані залежить від здатності домовлятися, шукати компроміс, підлаштовуватися і вибудовувати взаємини.

РАК Змінюється ваш звичний розпорядок дня, можуть змінитися обов’язки на роботі, стосунки з начальством або підлеглими. . Збільшується ймовірність помилок в справах або взаєминах, що може завдали шкоди вашій фінансовій сфері.

Вдалий час оздоровчих заходів, занять питаннями загального самопочуття, профілактики, курсу масажу. Якщо є шкідливі звички – за бажанням ви їх легко позбудетеся.

ЛЕВ Можливий початок нового творчого проєкту. Ви найкращим чином зможете проявити свою індивідуальність і отримаєте оцінку оточення. Можливо, доведеться проводити багато часу з дітьми або буде багато роботи, пов’язаної зі школярами та підлітками.

Можлива несподівана закоханість, раптово давній знайомий або знайома можуть викликати у вас романтичні почуття. Це час, коли збуваються деякі ваші давні мрії та надії.

ДІВА Тиждень змін, які можуть торкнутися робочого колективу. Можливо, хтось з ваших близьких родичів змінить статус, і ця подія значно вплине на всю сім’ю.

Можливо, ви вирішите позбутися нудної роботи в офісі, змінивши її на власну справу або роботу вдома. Піде на користь усамітнення, яке допоможе переоцінити особисті життєві орієнтири, правильно скоригувати свої цілі.

ТЕРЕЗИ Активізується питання освіти. Ви можете поміняти напрям, або відновити навчання, якщо з якихось причин змушені були призупинити.

Можливо, ви виберете новий напрямок в кар’єрі, інший спосіб заробітку. Водночас, буде присутньою деяка нерішучість, з-за цього важко завоювати прихильність своїх керівників і отримати повагу та кар’єрне зростання.

СКОРПІОН Ваші таланти і здібності сприяють поліпшенню фінансового стану в результаті вигідного партнерства з тими людьми, яких ви знаєте вже давно. Можливо, ви, нарешті, купите ту саму заповітну річ, на яку так довго відкладали кошти.

Питання, які постануть протягом тижня, пов’язані з питаннями грошей, поверненням боргів, переглядом особистих цінностей або з визначенням системи цінностей, які мотивують і направляють ваші рішення.

СТРІЛЕЦЬ Можуть відновитися і скластися взаємовигідні стосунки з давніми партнерами. Цей період підходить для вирішення старих суперечоке. Виникає необхідність аналізувати причинно-наслідкові зв’язки у формуванні поточних ситуацій.

Можливі зміни, пов’язані з юридичними питаннями, контрактами, зв’язками з громадськістю, доходами рідних і ситуаціями, в яких ви будете прагнути до співпраці і пропонувати її.

КОЗОРІГ Ваша увага може бути зосереджена на творчості, питаннях, пов’язаних з зарубіжжям та іноземцями, активізуються питання трудової діяльності. Якісь таємниці відкриються, щось проясниться і, нарешті, знайде чіткі рамки, визначиться.

Ваша робота може зачіпати юридичні питання, переоформлення договорів, або їх завершення. Реорганізація свого робочого місця — ще одна потенційна сфера діяльності.

ВОДОЛІЙ Водолій – шукач істини, може витрачати багато часу на безплідні пошуки, що призводять до розчарувань. Іноді можете дивувати людей своїми нереалістичними планами.

Якщо вам вдасться сконцентруватися, правильно оцінити свої перспективи, то зможете оригінальним способом виразити свою особистість. Не втрачайте можливості, щоб проявити свої здібності і отримати підтримку своїм ідеям.

РИБИ Активізується все, що має стосунок до кар’єри, репутації та вашого становища в суспільстві. Підвищується ймовірність знайти нове місце роботи, перейти в новий відділ, отримати нового начальника, відновити давній проєкт.

Зміни в професійній діяльності можуть бути і не в кращий бік, якщо раніше ви припускалися серйозних помилок, і вирішувалося питання про вашу подальшу роботу в колективі. Для вас стає важливим те, що інші люди думають про вас.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено