Івано-Франківськ

52 вікенди для прикарпатського туриста

Руйнуємо стереотипи про український туризм

Проєкт «52 вікенди на Івано-Франківщині» закликає українців, зокрема мешканців Прикарпаття, подорожувати рідними краями, пише ПІК. 

Сьогодні, 10 червня, відбулася презентація проєкту «52 вікенди на Івано-Франківщині». Рафтинг, джип сафарі, квадро екстрим, польоти на параплані, гірськолижні види спорту, майстер-класи, традиційна їжа, можливість приміряти вбрання в етностилі, духовно збагатитися в релігійних святинях,  зануритися у світ мольфарів – ці та інші атракції можливі й на Прикарпатті.

«Це нова філософія подорожі. Це проєкт ламання стеоертипів і міфів  про дороги, ціни тощо.  Українці не знають України та думають, що у нас не цікаво. Насправді, це не так.», – зазначає начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму й інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Передерко.

Участь в розробці проєкту взяли 14 суб’єктів господарювання, робота тривала менше року. Але ще планують продовження та ротацію турів, це залежатиме від їх популярності.

Також організатори наголошують, що  щорічно українці витрачають понад 19 млрд.грн на подорожі за кордон та лише 0,9 млрд. на подорожі у межах країни, і закликають всі охочих до співпраці.

Ознайомитися із усіма можливими варіантами відпочинку можна на сайті

 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено