Івано-Франківськ

В кількох районах Прикарпаття затопило біля 30 помість

Найбльше проблем негода спричинила у селі Розтоки Косівського району.

Про це повідомляє ПІК з посиланням на ранішню інформацію Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

 

images 2 2

Вчора, 13 червня,  в період з 18 до 19 години на території Косівського, Долинського, Верховинського та Снятинського районів Івано-Франківської області пройшли грози, сильний дощ, місцями град.

“Внаслідок цього спостерігався підйом рівня води в місцевих потічках, що призвело до підтоплення дворогосподарств, житлових будівель громадян та сільськогосподарських угідь в 6 населених пунктах, 4 адміністративних районів області (с. Тюдів, с. Розтоки Косівського району; с. Новошин, с. Пшеничники  Долинського району; с. Верхній Ясенів Верховинського району; с. Устя Снятинського району). Підтоплено 28 житлових будинків, 41 дворогосподарств на площі 0,9 га, 10 присадибних ділянок на площі 1 га., підмито та пошкоджено місцеві дороги на відстані орієнтовно 2,2 км” , – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, найбільше біди негода спричинила у селі Розтоки Косівського району: там підтоплено 25 житлових будинків та 30 дворогосподарств, 7 присадибних ділянок на площі 0,6 га. Розмито місцеву дорогу на загальній відстані 2 км.

Читайте також:

14 червня: Чим примітний новий день

У Долині очищають водойму хлорелою, яка зародилася близько 2 мільярдів років тому

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено