Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 15 – 21 червня

Період ретроградного Меркурія, що співпадає з коридором затемнень, може змінити поведінку людей не в кращу сторону.

У побуті можливі поломки телефонів, техніки і транспорту. Домашнім улюбленцям потрібно більше уваги. Але для перепланування або реконструкції – це сприятливий період, багато людей закінчать давно розпочатий ремонт.

2020 06 09 mixnews goro 3

Гороскоп для Овнів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуБільшість стикається з безладом і розбіжностями вдома і на роботі, люди недооцінюють деталі та втрачають хороші можливості. Будьте уважні у транспорті та людних місцях, можлива втрата дрібної, але потрібної речі. З’являється багато турбот, пов’язаних з домашніми справами, навколишнім середовищем і сім’єю. Це період завершення певного життєвого етапу і початок нового. Новий підхід до стосунків, відвідування будь-яких пізнавальних заходів або вебінарів, допоможе вам знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій і залучити удачу у ваше життя.

Гороскоп для Тельців

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуБудьте обережнішими з новими ідеями і проектами, для починань час невдалий. Замість цього, поверніться до недороблених справ. Є ймовірність, що відновляться стосунки з людиною з минулого. Можлива також зустріч зі спорідненою душею, яка залишить враження, що ви були знайомі ще в минулому житті. Можуть виникнути неприємності, пов’язані із затримками транспорту, деякі проблеми з документами змусять переглянути підхід до роботи. Перегляд особистого інформаційного простору, посприяє вивільненню енергії для нових звершень.

Гороскоп для Близнюків

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуГарний час, щоб зайнятися роботою з фінансовими документами: перевірити рахунки, квитанції, чеки, провести аналіз витрат і доходів. У цей час грошові потоки можуть просуватися з перешкодами і затримками, тому краще переглянути бюджет та обмежити витрати. У кращому разі, можливе отримання грошей, які вам не виплатили раніше: за роботу, разове доручення або повернення старого боргу. Ви більше занурюєтеся в себе, думаєте і спілкуєтеся з іншими інакше, вся увага направлена або на минуле, або на самоаналіз.

Гороскоп для Раків

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуДумки сфокусовані на очікуванні власного просування. Через нетерпимість потім доведеться виправляти свої помилки. Ви потребуєте уваги, але не завжди знаєте, як її використати. У цей період сприятлива робота завдяки старим зв’язкам і контактам. Гарний час для того, щоб розбиратися з незавершеними проектами, документами. Прийшов час навести лад, викинути всі зайві папери та інші носії інформації. До творчих людей приходить натхнення – ви можете обдумувати нові проекти, ідеї, плани.

Гороскоп для Левів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуУ цей час можливі непорозуміння, неприємні новини, спотворення інформації, крадіжка або втрата важливих документів і паперів, ключів та інших дрібних предметів. Ви можете стати надмірно критичні, зіткнутися з обманом, наклепом. З’являються або розкриваються таємниці – як в роботі, так і в особистому житті. Натхнення і свіжі ідеї, які відвідають творчих людей, допоможуть знайти рішення старих проблем, а також у подальшому зарекомендувати себе в професії. Можлива трансформація ділових стосунків у романтичні, зустріч з людиною, яка вам дуже близька в духовному плані.

Гороскоп для Дів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуІнформація може сприйматися спотворено, через що виникають непорозуміння і конфлікти з друзями та однодумцями. У цей період вам складно зацікавити людей у взаємовигідному партнерстві. Будь-яка відмова з боку інших сприймається складно, загострюється ваша чутливість до слів. З’являється неуважність, незрозуміле занепокоєння, нервозність. Зверніть увагу на себе, ліквідувавши роздратованість і засмучення. Ви будете задоволенні, якщо дозволите собі зануритися у свій внутрішній світ.

Гороскоп для Терезів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуЗ’являється нерішучість, через це складно завоювати прихильність керівників та отримати кар’єрне зростання. Головну увагу буде прикуто до вашого положення в суспільстві. Якщо у вас є що запропонувати – озвучуйте свої ідеї. Для громадських діячів це може бути гарний час, щоб донести до публіки свої погляди. Складаються сприятливі умови для реклами бізнесу. Можна розмістити свою статтю в журналі або газеті, виступити на телебаченні, дати або отримати інтерв’ю або домовитися про ділову зустріч з впливовою людиною.

Гороскоп для Скорпіонів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуСтворюються умови, що вимагають від вас повторення пройденого матеріалу, відновлення давніх взаємин, що допоможе знайти краще розуміння того, що відбувається. Це несприятливий час для вирішення юридичних питань. Слушна нагода для того, щоб налагоджувати зв’язок з людьми, які живуть далеко від вас, з іноземцями. Ви можете вирішити відновити навчання чи отримати сертифікат, пройти курси підвищення кваліфікації. Який би предмет для вивчення ви не обрали, він принесе користь і фінансову вигоду, якщо буде спрямований на розвиток специфічних навичок і талантів.

Гороскоп для Стрільців

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуМожете опинитися в центрі конфлікту через релігійні, філософські або наукові теми. Слушна нагода для початку практик, спрямованих на особисту трансформацію. Сукупність подій з різних сфер, в результаті, можуть дати серйозні і глибокі зміни. Сприятливий час для перегляду ваших інвестицій, визначення того, наскільки добре йдуть ваші справи, ви зможете ухвалити рішення про те, як варто діяти далі. За правильного підходу до справ ви можете вчасно виправити помилки і внести коригування, в результаті опинитися в великому фінансовому виграші.

Гороскоп для Козерогів

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіаку

Активна громадська діяльність, фізична робота, допоможуть уникнути проблем спілкування з партнерами.Якщо ж ви відчуваєте, що партнер або ви ще не готові до відкритої розмови, краще не починати, оскільки найменше непорозуміння може привести до серйозного конфлікту. Раптові події в сімейному житті, в особистих стосунках відображаються на діловій сфері. В контрактах та договорах можуть виникнути прикрі помилки, можна зіткнутися з підробкою, навмисним обманом.

Гороскоп для Водоліїв

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуЯкщо ваш внутрішній стан далекий від гармонійного, не варто вирішувати питання співпраці, призначати зустрічі. Аналітичний підхід до організації свого життя в цей період забарвлений емоціями. Але зараз ви можете вселити свої ідеї іншим людям. В особистій сфері життя ви можете відчувати розчарування.  Можуть змінитися обов’язки на роботі, стосунки з керівництвом або підлеглими, можливо, вам доведеться про когось піклуватися.

Гороскоп для Риб

Гороскоп на тиждень, з 15 до 21 червня 2020 для всіх знаків зодіакуФілософське відношення до романтичних стосунків, допоможе уникнути напружених ситуацій з коханою людиною. Можливо, колишнє кохання нагадає про себе. Якщо пам’ять про втрачену половинку не дає спокою, гарний час спробувати ще раз. Можуть спливти ситуації, які ви ретельно приховували від партнера. Якщо так станеться, будьте чесними, говоріть про свої почуття відкрито. Не варто за будь-якою ціною намагатися тікати від гострих питань або замовчувати незручні моменти.

 

  • Докладний гороскоп на тиждень з 15 до 21 червня 2020 року склала астролог Марина Скаді (Marina Sokolova).
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено