Івано-Франківськ

Схиляємо голови у скорботі… В Україні загинув 30-літній поліцейський

Івано-Франківські поліцейські співчувають родині колеги з Дніпра.

103783392 2597774803810651 7340132698088913105 n

1919 1

1919 2

Про обставини загибелі поліцейського повідомила вчора ввечері  Національна поліція України.

У Дніпрі поліцейський Дарвін Потуданський загинув під час затримання підозрюваного у розбійному нападі.

“Зловмисник здійснив декілька пострілів з пістолета Макарова в бік оперуповноваженого Шевченківського відділення поліції Дарвіна Потуданського. 30-річний поліцейський, будучи пораненим і стікаючи кров‘ю, все ж затримав підозрюваного. А після того, як одягнув на нього кайданки, помер”, – йдеться у повідомленні.

Дещо раніше дніпровські медіа-ресурси писали, що вранці 19 червня, в місті було скоєно розбійний напад. Для затримання правопорушника всім оперативникам і нарядам патрульних роздали прикмети зловмисника і опис автомобіля. Поліцейські Шевченківського відділення на Запорізькому шосе побачили схожу машину. Для встановлення особи водія вирішили доставити його у відділення поліції в своєму автомобілі.

Однак зловмисник раптово дістав пістолет Макарова прямо під час руху авто і вистрілив в одного з поліцейських, який сидів поруч. Важко пораненого співробітнику вдалося вихопити зброю у нападника. Однак…

“Схиляємо голови у скорботі…

Усі поліцейські держави висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського Дарвіна Потуданського”, – пише Нацполіція.

Читайте також:

Прикарпатець поранив поліцейського

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено