Івано-Франківськ

У Вигоді на Долинщині залишились без газу майже 900 споживачів

Через паводки на Прикарпатті пошкоджені газопроводи у багатьох населених пунктах: голубого палива позбавлені близько 2800 абонентів.

“Вчора о 15.30 в Долинському районі, селище Вигода, під час паводку пошкоджено стальний газопровід середнього тиску діаметром 159 мм, внаслідок чого без газопостачання залишилося 891 споживач. Роботи по відновленню газопостачання плануються після пониження рівня води в річці Свіча”, – повідомляє Управління цивільного захисту Івано-Франуівської ОДА, пише ПІК.

Загалом минулої доби на Прикарпатті були без газу близько 2800 споживачів.

Зокрема, у Надвірнянському районі, смт. Ланчин, під час паводку на наземному переході через р. Прут пошкоджено поліетиленовий газопровід середнього тиску діаметром 50 мм, внаслідок чого без газопостачання залишилися 144 споживачі.

Щодо відновлення постачання газу, то тут чекатимуть на пониження рівня води у Пруті. Така сама ситуація буде у Микуличині Яремчанської міськради. де на сьогодні не мають газу 214 сподивачів.

У Калуському районі переповнена річка Сівка “забрала” газ у 482 абонентів в селі Сівка: у зв’язку з підняттям води перекрито засувку на підвідному газопроводі високого тиску.

А ось у Коломиї на вул. Б. Хмельницького, два дні тому погасли конфорки у 6 будинках (282 споживачі) через те, що  під час проведення земляних робіт пошкодили газопровід середнього тиску.

Читайте також: 

На Прикарпатті перекрили дороги державного значення

На Прикарпатті стихія підтопила майже 4600 будинків

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено