Івано-Франківськ

Олешанська громада активно залучає інвесторів (ФОТО)

Робоча група громади завершує розробку Стратегії розвитку ОТГ.

Про це повідомляє Івано-Франківський регіональний офіс Програми “U-LEAD з Європою”, пише ПІК.

У громаді пропонують близько 30 проєктів місцевого розвитку. Про ці проєкти та їх реалізацію на практиці йшлося в рамках підсумкового засідання робочої групи з розробки стратегії громади.

“До нас зайшов інвестор. Це буде ще одним проєктом місцевого розвитку. Зараз інтенсивно готується приміщення під монтаж обладнання для переробки фруктів”, – зазначає голова Олешанської ОТГ Богдан Двояк.

 

“Розробка Стратегії розвитку для громади потребує максимального врахування ризиків і загроз. Адже вони можуть сильно вплинути на майбутній сценарій розвитку громади, зокрема, зменшити її ресурси і значно вплинути на часові проміжки досягнення головних операційних цілей”, – говорить радник з питань регіонального розвитку Програми “U-LEAD з Європою” Ігор Мельничук.

Серед головних пріоритетів розвитку Олешанської громади забезпечення якісною питною водою та водовідведенням сіл громади; сприяння використанню власних природних та трудових ресурсів для відновлення інфраструктури; впровадження заходів з енергоефективності; покращення сфери послуг для мешканців ОТГ; розвиток туризму; створення умов для малого підприємництва та еко-фермерства.

DSC05566 novyj razmer DSC05614 scaled Strategiya Oleshanska OTG 2020

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено