Івано-Франківськ

Які ще правопорушення виявляє система TruCAM?

Нагадаємо, в Україні почали збільшувати кількість ділянок, де здійснюються вимірювання швидкості.

Але окрім фіксації перевищень, підтверджується інша інформація: що існує так званий автомобіль-двійник з аналогічною маркою, ДНЗ. Але, наприклад, іншої моделі чи з іншим  VIN- кодом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, пише ПІК.

Схожа ситуація трапилася з Максимом Захарченко про яку він розповів у своєму дописі (тут https://cutt.ly/OiggV7H).

“16 червня отримав “Листа щастя” , в якому вказано, що автівка з моїми номерами на трасі Київ-Одеса  перевищила швидкість на 45 км/год. Я дуже здивувався, адже в той час тієї ночі я мирно вдома спав, а моє авто знаходилося у дворі на стоянці. На жаль, підтвердити це може тільки моя дружина. На сайті, ввівши номер авто і водійського посвідчення, я з’ясував, що на тому ж місці було зафіксовано ще одне перевищення швидкості на 42 км/год автівкою з моїми номерами. Я в той час також знаходився вдома, але вже є свідки, які можуть підтвердити, що авто стояло у дворі на стоянці.
На сайті я знайшов поліс страхування, який виписаний на авто такої ж марки з моїм номером, але іншим VIN-кодом і іншою страховою компанією. Я звернувся до поліції, вони зареєстрували випадок правопорушення. Але щоб не оплачувати штрафи, мені все-одно доведеться оскаржувати кожну постанову у суді”,
– розповідає у пості Максим Захарченко.

Наразі двійника авто знайшли у Білій Церкві.

“Під час перевірки документів виявлені ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме: реєстраційний документ виготовлений в кустарних умовах та не відповідає жодному зразку на території України. Автомобіль та водія затримали. Працює СОГ”,- повідомляє Олексій Білошицький.

 

Щоб знати більше:

На двох вулицях Франківська з’являться фіксатори швидкості

Чи розпізнає фіксатор швидкості машину якщо затерти її номери?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

На Прикарпатті продовжується боротьба із незаконним видобуванням гравію

У Івано-Франківську чоловік розгулював з гранатою та пістолетом

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено