Івано-Франківськ

Сніданки народів світу з ПІК: американські млинці з медом та афинами

Сьогодні ми відкриваємо нову рубрику. Щосуботи будемо знайомитись з рецептами популярних сніданків країн світу.

Свого часу мешканка Британії Вікторія Філпот дослідила, які страви популярні у різних країнах.

ПІК не тільки пропонує познайомитись з культурами інших держав, але й ділиться цікавими та смачними рецептами. Сьогодні пропонуємо вам один з найпопулярніших сніданків США – млинці з медом та афинами.

stack pancakes blog post 1000px 680x680 1

Для сніданку знадобляться наступні інгредієнти (10 млинців):

  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 40 грамів вершкового масла;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 1/2 чайної ложки солі.
  • 200 грамів борошна;
  • 1 стакан молока;
  • 1 яйце.

Вершкове масло необхідно розтопити. Маса має бути тепла, але не гаряча. В мисці збиваємо разом молоко, яйце, масло та цукор. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем та сіллю, після чого з’єднуємо всі інгредієнти. Масу необхідно перемішати до однорідного стану. Проте не варто перемішувати дуже довго, інакше млинці вийдуть ”гумовими”.

Можна переходити до смаження. Пательню розігріваємо на середньому вогні. Олію додавати не потрібно, сковорідка має бути сухою. На розігріту пательню вливаємо 2 столові ложки тіста на 1 млинець. Краще лити в центр майбутнього панкейка, тісто саме розійдеться пательнею.

Коли на поверхні млинця почнуть з’являтись бульбашки, його необхідно перевернути. Якщо вогонь замалий, то панкейк трохи розтечеться та втратить гарну форму. Млинці варто просмажувати до світло-коричневого кольору з обох сторін.

Американський сніданок готовий. Не варто чекати, поки млинці вистигнуть, панкейки потрібно їсти теплими. Для гарного оформлення радимо викласти декілька млинців вежею, полити зверху медом та присипати афинами. Смачного!

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено