Івано-Франківськ

Музичний дайджест 20-26 червня: JULINOZA, NAVKA, YULIYA ROZNEN та інші

Час нового огляду. Щоп'ятниці ПІК слухає та оцінює новинки української музики.

Розпочинаємо сьогоднішній дайджест з пісні JULINOZA – Your Name. У треці можна почути декілька мов, але переважно лірика виконана англійською. Пісня починається зі вступу на фортепіано, голос Юлії Запорожець та драматизм мелодії чудово відповідають тексту. Пісня нагадує формат Бродвею (Мюзикл Wicked). Трек обов’язковий до прослуховування!

JULINOZA – Your Name

Наступний на черзі реліз від Юлії Рознен. Поп пісня Розкажи прийдеться до смаку багатьом слухачам. Частково це буде зумовлено подібністю треку з Естрадою 1990-2000-х. Пісня викликає легку ностальгію за тогочасною музикою, і це може зіграти Юлії на руку. Вдалий ремікс зможе захопити танцмайданчики клубів країни.

YULIYA ROZNEN – РОЗКАЖИ

Справжній музичний маніфест. Юлія Качула повідомила, що окрім своїх текстів, розпочинає записувати пісні на слова поетів Розстріляного Відродження. Агресивний біт та мелодія вводять у транс, доповнюючись словами, сповненими болем. Трек зачіпає щось всередині, викликаючи відчуття, немов ледве загоєну рану знову роз’ятрили. Потужна емоційна робота Юлії доповнюється відеорядом, пронизаним символізмом.

Юлія Качула [оkrymлена] – ТИ ХОЧЕШ ЗНАТИ [Розстріляне Відродження]

Цього тижня NAVKA презентувала свою версію народної пісні. Робота звучить цікаво, можна сказати, що осучаснення вдалось. Мелодія являє собою суміш фольку з інді-попом 2013-14 років. (Асоціація з American Authors – Best Day Of My Life). Відеокліп знімали у Кам’янці-Подільському. Виникає лише одне запитання. Чому, коли співаки та співачки хочуть зробити щось сучасне з народного, треба тулити шароварщину? Не зрозумійте неправильно, але масовку співачці у кліпі склали карикатурні юнаки та дівчата у вишиванках, віночках і з посмішками від вуха до вуха, що ну дуже сучасно.

NAVKA – Зеленая рутонька (українська народна пісня)

Закінчуємо сьогоднішній огляд новинками від TAYANNA. Співачка презентувала свій новий EP — Жіноча Сила, котрий складається з п’яти пісень. Одну з них — Ейфорія, співачка виклала на своєму ютуб каналі. Запальна пісня місцями нагадує попередній реліз — Леля. Мелодія також нагадує стиль диско, що приємно радує. Нагадаємо, лід сингл Жіноча Сила ми обговорювали минулого тижня.

TAYANNA — Ейфорія

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено