Івано-Франківськ

Музичний дайджест 12-19 червня: GAITANA, Freedom Jazz, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Vilna Kasa та інші

Сьогодні ми відкриваємо нову рубрику ПІК. Щоп'ятниці будемо слухати та оцінювати новинки української музики.

Почнемо сьогоднішній дайджест зі свіжого треку Гайтани у співпраці з THE MANEKEN. Легкий мотив допомагає поринути з головою у новий трек. Стилістично пісня нагадує приємний інді-поп. Голос співачки окутує слухача теплою хвилею і викликає бажання сказати, що нова Весна – це Гайтана. Пісня обов’язкова для прослуховування.

GAITANA feat. THE MANEKEN – Хто Вона

Наступний на черзі реліз від Freedom Jazz. Жіночий колектив вкотре радує слухачів якісною музикою. Легкий, ненав’язливий, звабливий мотив, під вплив котрого неможливо не потрапити. Пісня могла б вигідно доповнити романтичну кінострічку або серіал. Композиція залишає приємний посмак та бажання прослухати пісню знову.

Freedom Jazz – Парасоля

Цього тижня TAYANNA порадувала своїх фанатів новим треком. Життєствердна лірика надихає та бадьорить. Приємно тішать вокальні партії на бек-вокалі. Пісню про жіночу силу сміливо можна назвати черговим хітом співачки. Не потрібно зайвих слів, мерщій слухати!

TAYANNA — Жіноча cила

Задумлива, ніжна та лірична пісня. Мелодія та текст наповнені коханням, романтикою і приємним літнім теплом. Атмосферний трек поглинає та розчиняє в собі без залишку. Безумовно підкуповує відвертість гурту. Якщо шукали пісню для освідчення у коханні, Липень – ідеальний варіант.

БЕZ ОБМЕЖЕНЬ – ЛИПЕНЬ

Наступна аудіодоріжка починається з впевненого біта з елементами сопілки. Лірика може претендувати на ”глибокий філософський зміст”, але при прослуховуванні хочеться увірватись на танцмайданчик, не зважаючи на слова.

Поряд, з Європи старі BMW…

Покохай мне навіть без весілля,

Не потрібні мені Европейські гроші…

Трек має добре розійтись клубами. Мотив викликає несвідоме бажання рухатись. Радує чіткий, динамічний вхід приспіву, котрий вибухає у свідомості, накриваючи енергетичною хвилею.

Vilna Kasa & ULA – Viter

На завершення пропонуємо переглянути новий кліп Катерини Бужинської. Мелодія ”качає”, викликаючи бажання піти на танцмайданчик. Мотив в деяких місцях нагадує одразу декількох західних виконавиць, але сучасності це не додає. Відеоряд місцями психоделічний та містить велику кількість кадрів з губами, крупним планом. Такий підхід не новий, але може мати місце в сучасному мистецтві. Відеокліп нагадує колаборацію ранньої Леді Гаги з Бейонсе та місцями – Нікі Мінаж. Пісня може добре розійтись клубами, як в оригінальному виконанні, так і у форматі реміксів.

Катерина Бужинська – ХІТ ЦЬОГО ЛІТА

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено