Івано-Франківськ

Гімназистка із Тлумача перемогла у польському пісенному фестивалі

Вікторія Добровольська здобула 1 місце й титул Амбасадора пісенного фестивалю.

 

104409417 719326605309476 8144201582189815848 n

15-річна учениця Тлумацької гімназії Вікторія Добровольська взяла участь у Полонійному фестивалі дитячої та молодіжної пісні «З піснею на вустах», який відбувся у квітні-травні та проходив в онлайн-форматі. Юна тлумачанка отримала Диплом творчого директора фестивалю «За промоцію польської мови за кордоном» та титул Амбасадора Полонійного фестивалю дитячої та молодіжної пісні, що просуває конкурс в Україні.

Пісня Анни Герман «Танцюючі Еврідіки» («Tańczące Eurydyki») принесла Вікторії Добровольській не лише 1 місце у категорії 13-15 років, а й титул Амбасадора фестивалю.

Захід, організований Суспільно-культурним товариством шанувальників Бежвника у Західнопоморському воєводстві (Республіка Польща) дистанційно зібрав 92 учасників – артистів віком від 10 до 18 років з Німеччини, США, Литви, Північної Ірландії, Польщі та України. Талановита молодь виконувала пісню польською мовою до власного музичного супроводу або фонограми та надсилала відеозапис організаторам.

До слова, Вікторія Добровольська – волонтерка Центру польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську, учениця польської суботньої школи в Тлумачі, котру організували у місті її батьки Віктор та Лариса Добровольські. А також дівчина неодноразова учасниця пісенних конкурсів, у тому числі і за кордоном.

Авторка Мар’яна Бодак

 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

У Тлумачі відбудеться чемпіонат України серед команд вищої ліги по волейболу

Неопалима купина: на Городенківщині і Тлумаччині зацвіла біблійна, червонокнижна рослина 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено