Івано-Франківськ

Як влада Галицького району обманула людей

Вчора мали почати вивозити сміття з проблемного смітєзвалища, що у Німшині. Та не почали.

Про це повідомив у соцмережі Василь Абрамів і додав світлину “обіцяльної” зустрічі керівників району, на яких люди покладають надію, пише ПІК.

106438538 2886766291452029 5716208437088388635 n

“Від влади була домовленість з мешканцями сіл, які межують з сміттєзвалищем, які в травні блокували в’їзд на незаконне сміттєзвалище і вимагали його закриття, що з першого липня буде почато вивіз сміття і щоб люди розблокували дорогу. Люди повірили владі і що отримали?!” – йдеться у повідомленні.

Дописувач зазначає, що вчора сам їздив подивитись, що зроблено з обійцяного. Але на території смітєзвалища немає ні техніки, ні машини, яка має тюкувати сміття, щоб його вивозити. Все що зроблено за місяць, це залито два стовпчики для воріт, розчищено сміття в центральній частині та до під’їзду сміттєзвалища.

З огляду на сказане, можна подякувати й за те. Зробити більше, можливо, владі завадили повені. Але у Василя є своя думка:

“В 2008 вода році вода була вища і дамбу було змило і все сміття поплило річкою. Не знаю, якщо люди вийдуть ще раз на протест, бо сміття дальше возять на стихійне незаконне смітєзвалище, чи вже хтось буде слухати обіцянки влади”.

Читайте також:

На Прикарпатті негода зруйнувала рекреаційну зону

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено