Про це йдеться у повідомленні поліції Києва, пише ПІК.

На місце події виїхали 7 екіпажів патрульних та слідчо-оперативна група районного управління поліції.

«Попередньо встановлено, що між двома компаніями виник конфлікт, який переріс в бійку, під час якої один з учасників дістав зброю та здійснив декілька пострілів», — йдеться у повідомленні.

За даними поліції, внаслідок інциденту одна з учасниць отримала дотикове поранення ноги, лікарі надали їй допомогу. Окрім того, двоє учасників отримали ножові поранення та були госпіталізовані до медичних закладів.

“Хлопець, якого доставили у лікарню з пораненням шиї, в стаціонарі залишитися не захотів, ба навіть не пройшов обстеження. Йому обробили і перев’язали рану. Поріз не глибокий.  Також медики кажуть, що хлопець не захотів писати поліції заяву про нанесення тілесних ушкоджень і хотів швидше виїхати додому“, – повідомляє Страна.ua.

Наразі триває розслідування, з місця події експерти вилучили стартовий пістолет та гільзу, які надалі направлять на експертизу. До Печерського управління поліції доставили 10 людей.

Також столичні ЗМІ звинуватили поліцію у бездіяльності. Поліція Києва цю інформацію спростувала.

“Упродовж кількох перших хвилин після отримання виклику на місце події прибуло 7 екіпажів патрульної поліції. Безпосередньо виклик на 102 столичної поліції надійшов у 04:40 ранку. Уже через хвилину (04:41) прибув перший наряд поліцейських, інші шість екіпажів поліції прибули упродовж наступних п’яти хвилин. Правоохоронці втрутилися в ситуацію, негайно припинили бійку та затримали 10 осіб”, – написала поліція.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Прикарпатці вітають своїх поліцейських

На Прикарпатті, біля підприємства «М’ясо-Іф Рибак», знайшли артснаряди