Івано-Франківськ

Нові паводки на Прикарпатті

Вода пошкодила дороги на Косівщині та Коломийщині, а з селом Акрешори Косівського району немає сполучення.

У ніч на четверте липня у двох районах Прикарпаття відбулися сильні дощі. Внаслідок цього піднявся рівень води в місцевих потічках. Що призвело до наступних пошкоджень.

Про це повідомляє в управління цивільного захисту населення ОДА, пише ПІК.

“У Косівському районі, Яблунівської ОТГ –  стався зсув укріплення дорожнього полотна (довжиною 10 м) автодороги місцевого значення загального користування «Нижній Березів – Акрешори». Через це відсутнє транспортне сполучення до с. Акрешори, та присілку «Бані» с. Текуча.  Також у селі Текуча – негода пошкодила 3,2 км ділянок місцевих шутрових доріг, через це ускладнений проїзд до присілків Аршиця, Сухий потік, Гнилиця, Акрин, Центр, Болобан, в яких проживає близько 150 осіб. Для транспорту підвищеної прохідності забезпечили.  У селі Вижній Березів – відбулись зсуви ґрунту на 5 ділянках місцевих автомобільних доріг (проїзд для транспорту забезпечили), також негода пошкодила  3 водопропускні труби”, -йдеться у повідомленні.

Також негода знову накрила і Коломийський район.

“Так, у Печеніжинській ОТГ в с. Рунгури по вул. Прикарпатська – зруйновано близько 150 м. шутрової автомобільної дороги. Без транспортного сполучення жителі 30 дворогосподарств, в яких проживає близько 90 осіб (можливий проїзд транспортом підвищеної прохідності)”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

На Говерлі травмувалася туристка з Вінниці

Нічна ДТП у Франківську: водій втік

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено