Івано-Франківськ

Яремчанські бізнесмени не на жарт занепокоєні (ДОКУМЕНТ)

Їх турбує відсутність туристів у розпал літнього сезону.

Про це повідомляє Гірський Кур’єр, пише ПІК.

Причинами такої ситуації готельєри вважають нещодавню негоду та відсутність залізничного руху до Яремче та Ворохти.

З цього приводу, 6 липня відбулася зустріч голови Івано-Франківської ОДА Віталія Федоріва  з представниками Асоціації готельєрів та власників садиб Яремчанщини.

Готельєри підготували відповідний лист до голови облдержадміністрації, який підписали понад 400 людей, задіяних в туристичній сфері. У ньому представники туристичного бізнесу пропонують зробити спільне звернення через центральні та регіональні ЗМІ  до жителів інших регіонів України щодо безпеки перебування на Яремчанщині, транспортної доступності регіону та відсутності критичних наслідків негоди на території Яремчанської міської ради.

Не менш важливою проблемою є відсутність зручного залізничного сполучення, що вкрай негативно впливає на туристичну галузь Яремчанщини. Також представники туристичної сфери просять переглянути карантинні обмеження для ресторанів та кафе, прийняті на засіданні Регіональної комісії з питань ТЕБ і НС 30 червня та мінімізувати перевірки контролюючих органів.

На підставі звернення представників туристичної галузі облдержадміністрація готує лист до Міністерства інфраструктури щодо відновлення на Яремчанщину руху потягів.

zobrazhennya viber 2020 07 06 13 12 47 zobrazhennya viber 2020 07 06 14 39 28

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено