Івано-Франківськ

У Тлумачі не розуміють, чому місцеві хворі на COVID-19 повинні лікуватися у … Коломиї

Суттєві незручності виникають у мешканців кількох районів Прикарпаття.

Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА змінив маршрути лікування хворих на коронавірус. Тепер хворих на коронавірус мешканців Тлумаччини прийматиме Коломийська ЦРЛ, пише “Тлумач. Сьогодні”, повідомляє ПІК.

“Логічно, виникає питання, навіщо тлумачан так далеко возити, якщо у районі велика лікарня, окремі приміщення якої пустують, та стільки спеціалістів? Невже на Тлумацькій ЦРЛ поставили “хрест”? Отак і їздитимемо у “прийми”?”, – йдеться у дописі.

48 2d68f

Нагадаємо, що раніше “ковідних” пацієнтів з Тлумаччини направляли в Івано-Франківську обласну клінічну інфекційну лікарню. Тож у Коломиї лікуватимуть хворих з Тлумаччини і Коломийщини, у Калуші – жителів Калуського, Рожнятівського, Тисменицького районів та Івано-Франківської ОТГ, у Рожнятові  – мешканців Рожнятівського району, у Городенці – жителів Городенківського, Верховинського та Снятинського районів, у Надвірній – Надвірнянського, Богородчанського районів та Яремчанської міської ради, у Галичі – Галицького, Рогатинського районів та Бурштинської міської ради, у Долині – Долинського району і Болехівської міської ради, у Косові – жителів Косівського району. Івано-Франківські медзаклади прийматимуть пацієнтів лише зі своєї міської ОТГ.

В ОДА пояснюють, що зміни відбулися через те, що у франківських лікарнях зросла кількості нових випадків захворювання та збільшилась завантаженість ліжок у медзакладах Івано-Франківська.

Читайте також:

Covid-19: на Прикарпатті ще такого не було – за добу +60 нових випадків

У МОЗ уточнили, кого в Україні тестуватимуть на COVID-19 безкоштовно

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено