Івано-Франківськ

На Рожнятівщині запускають проєкт “Ворота у Центральні Горгани” (ФОТО)

Проєкт передбачає проведення низки заходів, націлених на міжнародну промоцію бойківської спадщини області та просування туристичного потенціалу Рожнятівщини.

 Про це повідомляють на сайті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, пише ПІК.

Варто зазначити, що Прикарпатський університет виступає головним бенефіціаром проєкту.

8 липня відбулося підписання Партнерської угоди між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника, Вищою державною професійною школою м.Хелм (Республіка Польща) та Брошнів-Осадською селищною ОТГ Івано-Франківської області в рамках Грантової угоди між Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та Міністерством інвестицій і розвитку Республіки Польщі щодо проєкту “Ворота в Центральні Горгани”.

Тристоронній документ про партнерство підписали в режимі онлайн.

“Проєкт пов’язаний в першу чергу з українсько-польським міжкультурним діалогом. Програми, які пов’язані з пограниччям, вони є особливо важливими, цікавими, адже, з одного боку, це наша спільна історична і культурна спадщина, а з іншого – це виховання нашого молодого покоління, формування тих важливих рис, які повинні бути притаманні громадянам, котрі спільно будують європейський простір”, – зазначив ректор  університету Ігор Цепенда.

Під час онлайн-зустрічі голова Брошнів-Осадської ОТГ Назарій Іванів подякував керівництву та працівникам Прикарпатського університету за супровід проєкту і запевнив, що з свого боку місцева влада докладе максимум зусиль для його ефективної реалізації.

Додамо, що даний проєкт розрахований на рік.

0004

????????????????????????????????????

0008

????????????????????????????????????

0022

????????????????????????????????????

0026

????????????????????????????????????

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено