Івано-Франківськ

У Калуші перевірили, як торгівля та салони краси дотримуються карантину

На території ринку по вул.В.Стуса виявили, що близько 20% відвідувачів не використовують захисні маски.

Робочі групи в складі фахівців Калуського міського управління ГУ Держпродспоживслужби, управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, Калуського відділу поліції ГУ НП України в Івано-Франківській області та ГФ «Калуська міська варта» провели моніторингові обстеження 41 закладу суб’єктів господарювання міста, повідомляє Калуська міська рада, пише ПІК.

“Вивчали ситуацію  у 7-ми закладах громадського харчування, 16-ти закладах продовольчої торгівлі, 10-ти закладах торгівлі непродовольчими товарами,  4-х закладах сфери надання інших послуг (відділення Приватбанку по вул. Пушкіна, районний Центр надання адміністративних послуг по вул. В.Стуса, Центр обслуговування клієнтів «Прикарпатенерготрейд» на пл. Героїв, 25 і відділ технічної інвентаризації на вул.Шевченка), аптеки на вул.Пушкіна та 3-х перукарень/салонів краси”, – йдеться у повідомленні.

 В результаті проведених перевірок встановили, що, в основному, протиепідемічних заходів дотримуються в усіх закладах.

Однак на території ринку по вул.В.Стуса виявили, що в місцях торгівлі продавці використовують засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби, однак близько 20% відвідувачів не використовують захисні маски.

Тому контролери нагадують, що, у разі повторного виявлення порушень епідеміологічних вимог, винні особи будуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Читайте також:

COVID-19: За добу захворіли ще 58 прикарпатців

В Україні запускають електронні лікарняні

Скільки податку заплатили власники елітних авто на Франківщині

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено