Івано-Франківськ

У Рожнятові планують облаштувати теплоелектростанцію для спалювання відходів

Облаштує теплоелектростанцію для спалювання небезпечних відходів та виробництва електроенергії ТОВ "Нафтогазова компанія "Бангаз".

Про це пише ПІК із посиланням на Галичину.

Планують спалювати увесь спектр відходів (крім радіоактивних відходів), що утилізуються шляхом спалювання при виділенні достатньої теплової енергії, щоб створити в котлі електростанції перегріту пару з енергетичними можливостями для обертання турбіни електрогенератора з потужністю понад 360 МВт/год, при цьому викиди від процесу не перевищують ГДК.

Виробничі потужності планується розмістити на земельних ділянках по вилиці М. Рильського 50 та 50 А, смт. Рожнятів, Івано-Франківської області. Земельні ділянки під виробничі потреби знаходяться за межами (віддаль більше 3000м) житлових та промислових будівель смт. Рожнятів.

nafta

Добовий об’єм утилізації відходів складає до 500 тонн. Потужність ТЕС до 360 мВт/год.

До слова, усі зауваження та пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля необхідно надсилати до: Міністерство енергетики та захисту довкілля України, вул.. Митрополита Василя Липківського, 35, м. Київ, 03035; контактна особа: Гладун Євгеній Євгенійович, головний спеціаліст відділу оцінки впливу на довкілля Управління оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки (gladun@menr.gov.ua; OVD@menr.gov.ua; тел. 044 206-31-40 та 044 248-23-43).

Приєднуйтесь до нас у Telegram

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено