Івано-Франківськ

Камери на дорогах збагатили бюджет держави на 52 мільйони гривень

Це результат роботи лише 50 камер, якщо їх буде 1000 – в бюджет надходитиме мільярд гривень в місяць.

Про це повідомляє у фейсбук МВС, пише ПІК.

“За 45 днів роботи системи автоматичної фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху швидкість руху авто у місцях встановлення камер зменшилася у 5 разів” – йдеться у повідомленні.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко зазначив, що вже вдалося на великий відсоток знизити ймовірність ДТП.

«Наразі закуповуються ще 300 камер фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху для загальнодержавних трас. Вони будуть встановлені до кінця року», – розповів заступник міністра.

i3coieggxw6bucqk e1584026312707

Крім цього, він сказав, що від початку запуску системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР в бюджет держави вже надійшло 52 мільйони гривень.

«Ці гроші підуть на покращення дорожньої інфраструктури, на безпеку дорожнього руху. І це лише результат роботи 50 камер. Якщо їх буде 1000 – в бюджет надходитиме 1 мільярд гривень в місяць. Це великі гроші, але це не наша основна мета! Нам потрібно, щоб водії дотримувалися дозволеної швидкості», – наголосив заступник міністра.

Геращенко наголосив, що це результат роботи лише 50 камер, якщо їх буде 1000 – в бюджет надходитиме мільярд гривень в місяць.

Він додав, що наразі закуповуються ще 300 камер фотовідеофіксації порушень ПДР для загальнодержавних трас. Вони будуть встановлені до кінця року.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

На двох вулицях Франківська з’являться фіксатори швидкості

Антирекорди швидкості: водій Range Rover їхав зі швидкістю 210 км/год.

Чи розпізнає фіксатор швидкості машину якщо затерти її номери?

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено