Івано-Франківськ

На Прикарпатті з 17 весіль тільки 4 відбулися без порушень вимог карантину

Це встановили моніторингові перевірки закладів громадського харчування, які проводить головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області.

17072020016

Спеціалісти управління за участі представників поліції та ЗМІ провели минулого тижня моніторингові відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень, повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в області, пише ПІК.

Всього відвідали – 172 заклади, з них працювали – 142. Масові заходи проводились – в 44 закладах, 70 % яких порушували  протиепідемічні вимоги. Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.

“З метою уникнення непорозумінь, та задля відкритості і прозорості при проведенні моніторингових відвідувань, Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області закликає представників громадськості, ресторанного бізнесу, ЗМІ та небайдужих громадян долучитись до проведення моніторингових відвідувань закладів громадського харчування щоденно, і в т. ч. 18-19 липня 2020 року”, – йдеться у повідомленні.

Також  будуть проводитись перевірки щодо дотримання  часового терміну роботи (лише до 23-00 год.) кафе та ресторанів.

Читайте також:

Калуські шкільні їдальні отримають нове обладнання

“Всі вже стомилися” : Зеленський закликає не продовжувати карантин в Україні надовго

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено