Івано-Франківськ

Рада зменшила кількість районів в Україні: 138 замість 490

Постановою ВР на Прикарпатті передбачили 5 районів: Івано-Франківський, Калуський, Коломийський, Надвірнянський і Косівський. Хоча була надія і на Верховинський.

d86bb37 aa08d36 8a3b26f9880b36d7bb3c54004e0f3557

За відповідне рішення сьогодні проголосували 238 народних депутатів, повідомляє ПІК.

Верховна Рада ухвалила Постанову “Про утворення та ліквідацію районів”, яку вніс Кабмін. На сайті Верховної ради опубліковано повний перелік нових районів в Україні.

Попри пропозицію комінету ВР про створення Верховинського району, на Прикарпатті передбачили п’ять районів: Івано-Франківській, Калуський, Коломийський, Надвірнянський і Косівський.

Нагадаємо, що вчора комітет ВР запропонував додатково до списку районів, які запропонував уряд, утворити у Вінницькій області Жмеринський район, у Дніпропетровській – Синельніківський район, у Закарпатській – Рахівській район, у Івано-Франківській – Верховинський район, у Київській – Вишгородський район, в Одеській – Березівський район, у Херсонській – Бориславський і Скадовський райони, у Чернігівській – Корюківський район.

Попри те у Постанові Верховинського немає. За словами міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, постановою завершиться реформа децентралізації в Україні.

Читайте також:

Богородчани та Верховина таки “добилися” свого

На Надвірнянщині серйозно взялися за ремонтні роботи (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено