Івано-Франківськ

У Ісландії запустили сайт, де можна покричати

А також там можна почути крики інших людей з різних країн.

Міністерство туризму Ісландії запустило оригінальний сайт для зняття емоційної напруги. Lookslikeyouneediceland.com створений для того, щоб люди могли як слід прокричатися, а їх крики будуть транслюватися через колонки в ісландських локаціях.

Про це повідомляють на сайті Бабель, пише ПІК.

“Щоб записати свій крик, спочатку необхідно вибрати локацію (зараз їх є сім). Потім слід натиснути на значок мікрофона, під яким написано “Будь ласка, кричіть відповідально. Світ слухає”, і покричати. Також на сайті можна почути крики інших людей з самих різних країн. Для цього на стартовій сторінці достатньої включити звук. Кожний запис підписаний — вказане місто і країна автора крику та локація в Ісландії, де він звучить з колонки”, – йдеться  у повідомленні.

Якщо ж кричати не хочеться, то можна просто в прямому ефірі послухати звуки Ісландії, періодично розбавляються криком людей з інших куточків світу.

У Міністерстві туризму Ісландії пояснюють, що крик – це психотерапевтичний спосіб звільнити стримувані емоції, які могли в надлишку накопичитися в 2020-му році.

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте також:

Чому на Франківщині жінкам важко знайти собі пару? (інфографіка)

Електронний ідентифікаційний код: тепер українці зможуть не носити із собою паперовий документ

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено