Івано-Франківськ

За 100 днів БФ «Мальовниче Прикарпаття» спрямував на допомогу дюдям 765 тисяч гривень

Найближчим часом Фонд має підписати перший міжнародний договір із Чеською республікою, спрямований на боротьбу із паводками на Прикарпатті.

109862898 2708048149430497 6227340851010509704 o

З нагоди 100 днів свого існування Фонд вчора нагородив подяками своїх найактивніших та найдієвіших партнерів, повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

“Чималу підтримку фонду прикарпатці люди відчули під час поширенням коронавірусу та повені на Прикарпатті, коли, об’єднавши зусилля органів влади, громадських організацій та бізнесових структур, були акумульовані кошти для придбання засобів індивідуального захисту для медичних, соціальних працівників та призовників”, – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Василь Івасик.

Своєю чергою, директор Благодійного фонду «Мальовниче Прикарпаття» Олег Гладун наголосив:

«Наш фонд створений за ініціативи підприємців, активної громадськості та обласної державної адміністрації для подолання наслідків розповсюдження COVID-19 в області. Ми допомагали медикам, соціальним закладам, призовникам, закупивши для них необхідні засоби індивідуального захисту від цієї недуги. Наша допомога була також спрямована на боротьбу із червневою стихією. За час існування фонду загальна кількість витрачених коштів – це 765 тисяч гривень”.

Зазначалося, що завдяки Благодійному фонду «Мальовниче Прикарпаття» під час повені гелікоптером було передано у віддалені гірські райони області 1,5 тонни продуктів харчування. Також фонд надавав допомогу у відновленні надземного газопроводу середнього тиску у с. Вигода Долинського району. Найближчим часом Фонд планує підписання першого міжнародного договору із Чеською республікою, який буде спрямований на боротьбу із паводками в нашій області.

Читайте також:

Щоб знову йти в мери, Марцінків має заплатити 38 тисяч гривень (ІНФОГРАФІКА)

18 липня: Чому не потрібно починати сьогодні ремонт?

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено