Івано-Франківськ

Василь Вишиванюк хоче відкрити у Коломиї музей ложки

Ініціатива про збір колекції прозвучала ще 15 років тому.

20200721170511 4440Про плани відкрити в Коломиї музей ложки у Фейсбук розповів Почесний консул Угорщини в Україні Василь Вишиванюк, повідомляє Дзеркало Медіа, пише ПІК.

“Сьогодні вам розкажу трошки більше про наш проєкт. Коли було прийнято рішення про відкриття музею ложки, то було декілька пропозицій, в якому місці саме його відкрити. Одною з перших – це була пропозиція від голови Коломийської ОТГ п. Ігора Слюзара. Для нашої сім`ї місто Коломия – це рідне та особливе місто, слів не вистачить щоб все описати. А також 20 років тому в місті був відкритий музей «Писанка», нашим татом і дідусем Михайлом Васильовичем, яку користь приніс музей місту, думаю також непотрібно розказувати”, – написав пан Василь.

Він також додав, що ніціатива про збір колекції ложечок 15 років тому була озвучена молодшим Михайлом Вишиванюком, тепер йому і карти в руки над створенням найбільшого в світі музею ложечки і з найбільшою колекцією. Крім того є задум створити громадський простір на базі музею, майданчик для виставок місцевих художників і ще багато інших цікавих думок, але не все зразу.

“Будемо звертатися про підтримку даної ініціативи громади міста і депутатського корпусу, а також запрошуємо всіх бажаючих до співпраці в цьому проєкті. Всім наперед дякую за підтримку!” – йдеться у дописі Василя Вишиванюка.

Читайте також:

В Долинському районі стара хата стала екоготелем для туристів (ФОТО)

На Рожнятівщині встановили нову автобусну зупинку (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено